Jumaat, 17 Mei 2013

MARINE ESSENCE BODY WASH & SHAMPOO

Produk baru dari Hai-O Marketing. bakal meletup di pasaran macam sabun Marine Essence. Sabun Marine Essence tu, sampai sold out di stokis seluruh Malaysia, banyak sangat permintaan sebab orang dah ramai cuba dan yakin dengan keberkesanan dia. So sekarang fenomena baru...





MARINE ESSENCE SHAMPOO




mandian dan shampooo serbaguna yang sesua digunakan untuk seisi keluarga. baik untuk ruam, eczema, gatal-gatal, jerawat ketiak/pelipat hitam dan macam-macam lagi lah. serbaguna top to toe :) bau pun wangi.

HARGA: RM33/botol
ISIPADU: 250ml

kalau nak try pakai sabun (untuk muka), bodywash (utk badan) dan shampoo (utk rambut), farrah buat pakej:-

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR + MARINE ESSENCE BODY WASH + 

MARINE ESSENCE SHAMPOO


= RM100 (FREE POSTAGE)

psstttt... do email me if berminat nak jadi distributor/agent for these hot selling items.. 


FARRAH
0133940210 / fdiana83@yahoo.com


Tiada ulasan: